Skæbnetime: Præsidentvalget i USA

UDSOLGT

Ved Jørn Brøndal, professor og leder af Center for Amerikanske Studier, Syddansk Universitet

Tirsdag d. 22. september 19.00-21.00

Sted: Professionshøjskolen UCL, Klostervænget 4 (Sygeplejerskeuddannelsen).

 

Tirsdag den 3. november går USA til valg. Efter næsten fire hæsblæsende år med Donald Trump som præsident, hvor det ene politiske drama har afløst det andet, står amerikanerne nu foran det vigtigste præsidentvalg i generationer. Hvad er det for et USA, der går til valg? Hvilke politiske resultater er blevet opnået under Donald Trump? Hvad handlede kriserne i hans embedstid om, herunder rigsretssagen, coronakrisen, den økonomiske nedtur og Black Lives Matter-demonstrationerne? Hvem vinder præsidentvalget? Og kan det amerikanske demokrati egentlig holde til fire år mere med Trump som præsident?

Disse er nogle af de spørgsmål, Jørn Brøndal, vil diskutere i sit foredrag. Brøndal er professor i amerikanske studier ved SDU og forfatter til flere bøger og artikler om USA’s historie, herunder bøgerne Det sorte USA (2016) og Danske amerikanere (2020). Han optræder ofte som kommentator på radio og TV.

 

Pris: 75 kr. 

UDSOLGT

Billetter skal købes på forhånd  så vi kan overholde de restriktioner, der gælder i forhold til forsamlinger. Der er god plads i foredragslokalet til max 50 deltagere.

Hvis foredraget bliver aflyst pga. coronarestriktioner, refunderes de købte billetter.