Teknologianvendelse i fremtidens sundhedsvæsen.

Ved Ved Peder Jest, fhv. lægelig direktør på OUH og Svendborg Sygehus

Onsdag den 9. september 19.00-21.00

Sted: Professionshøjskolen UCL, Klostervænget 4 (Sygeplejerskeuddannelsen).

Flere behandlingsmuligheder på hospital og på distancen, nye muligheder med kunstig intelligens, men alligevel mennesket først: Robotter, sensorer, telekonsultationer, maskindoktorer, kunstig intelligens, hurtigdiagnostik - også i hjemmet, avancerede screeningsundersøgelser med kamerapille, dronetransporter etc. er nye muligheder i sundhedsvæsenet. Hvilke fordele har det, og hvor er mennesket, de etiske aspekter, i denne udvikling.

Peder Jest: Lægelig direktør på Odense Universitetshospital - Svendborg sygehus. Speciallæge i geriatri og medicinske sygdomme. Blandt andet Formand for Innovationsrådet og ansvarlig for etableringen for Center for Innovativ Medicinsk Teknologi i OUH, i formandsskabet for WelfareTech, i styregruppen for Sundhed.dk og i Center for Offentlig Innovation.

 

Pris: 75 kr. 

Foredraget arrangeres af Svendborg Folkeuniversitet i samarbejde med AOF Center Fyn.

Billetter købes gennem AOF fra d. 19. aug. Der bliver oprettet et direkte link her på siden. Det er også muligt at købe billetter via telefon: 6221 7373.

Billetter skal købes på forhånd, så vi kan overholde de restriktioner, der gælder i forhold til forsamlinger. Der er god plads i foredragslokalet til max 50 deltagere.

Hvis foredraget bliver aflyst pga. coronarestriktioner, refunderes de købte billetter.