Fra udsat til værdsat – et projekt fra Forsorgsmuseet

Foredraget er aflyst.

 

Ved Jeppe Wichmann Rasmussen, museumsinspektør på Svendborg Museum

Torsdag d. 12. marts 19.00-21.00

Sted: Professionshøjskolen UCL, Klostervænget 4 (Sygeplejerskeuddannelsen).

I foredraget fortæller museumsinspektør Jeppe Wichmann Rasmussen om museets arbejde med projektet ”Fra Udsat til Værdsat”.

”Fra Udsat til Værdsat” er et projekt, hvor museet på forskellige måder samarbejder med udsatte borgere, som bruger deres personlige erfaringer til at formidle fattigforsorgens- og deres egne historier.

Deltagerne har med deres individuelle erfaring været med til at sætte museets viden om socialt udsatte i et nyt perspektiv. De deltagere, der har været med i projektet, har en ganske særlig evne til at formidle den danmarkshistorie, der har fundet sted på kanten af velfærdsstaten, og de har givet en stemme til de mænd og kvinder, som engang boede på Fattiggården, når de har vist rundt på museet og holdt foredrag i hele landet.

 

Pris: 70 kr.

Foredraget arrangeres af Svendborg Folkeuniversitet i samarbejde med AOF Center Fyn.. Billetter købes gennem AOF.

Knappen "Køb billet" fører til AOF's side, hvor billetter kan købes. Hvis der er ledige pladser, kan billetter købes ved indgangen.

Køb billet

Gruppebillede af deltagerne i projektet. Fra venstre ses Jeppe, Mas, Lasse, Carsten, Line og Robert. Forrest fv. Henrik og Mikael.