Europas forening gennem 50 år med Pernille Weiss

Ved Pernille Weiss, medlem af Europa-Parlamentet 

Onsdag den 1. november 2023 kl. 19.00 - 21.00

Sted: Professionshøjskolen UCL, Klostervænget 4 (Sygeplejerskeuddannelsen).

Entré: 75 kr. Køb billet: se nederst på denne side.

 

Pernille Weiss, der er valgt til Europa-Parlamentet for Det Konservative Folkeparti, vil holde en forelæsning om Den Europæiske Unions udvikling gennem dens fem årtier og dens nuværende politiske landskab.

Pernille Weiss er den eneste danske repræsentant i Europa-Parlamentets største politiske gruppe, EPP (Det Europæiske Folkeparti), og hun har en stor og nær erfaring med EU's institutioner, som hun vil dele med publikum.

Hendes engagement i EU-politik afspejles i hendes plads i fem forskellige politiske udvalg: Udvalget om Miljø, Folkesundhed og Fødevaresikkerhed, Udvalget om Industri, Forskning og Energi, Udvalget om Kvinders Rettigheder og Ligestilling samt Underudvalget om Folkesundhed og COVI, specialudvalget om covid-19-pandemien.

Pernille Weiss har en baggrund som sygeplejerske, cand.scient. i sundhedsvidenskab, master i innovation og ledelse, certificeret sexolog og selvstændig erhvervsdrivende gennem 12 år. Hendes politiske ekspertise spænder bredt, fra bæredygtig mode til regulering af affaldstransport mellem lande.

 

Pris: 75 kr. 
Oplysninger om køb af billetter følger.